René Hooft Graafland nieuwe commissaris bij FrieslandCampina

17 december 2014

Met ingang van 1 mei 2015 treedt René Hooft Graafland RA (59) toe tot de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina N.V. Hij vervult de vacature die ontstaat door het vertrek van Henk Scheffers.

René Hooft Graafland heeft bij Heineken sinds 1981 een ruime ervaring opgedaan, zowel in Nederland als internationaal. In verschillende managementposities was hij verantwoordelijk voor marketing, brand management, general management en finance. Sinds 2002 is hij lid van de Raad van Bestuur en CFO van Heineken N.V.

Herbenoemingen

Eerder is bekend gemaakt dat Angelique Huijben en Frans Keurentjes zijn herbenoemd als bestuursleden van de Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. en dat Sandra Addink-Berendsen is benoemd als lid. Jan Keijsers volgt Jan Uijttewaal op als vicevoorzitter. De herbenoemingen en benoemingen zijn per 16 december 2014 en gelden tevens voor de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina N.V.