Cees ‘t Hart nieuwe voorzitter Global Dairy Platform

16 december 2014

De Raad van bestuur van het Global Dairy Platform (GDP) heeft Cees ’t Hart, CEO van Royal FrieslandCampina, per 1 januari 2015 benoemd tot voorzitter.

“Ik ben verheugd met deze benoeming op een zo belangrijk moment voor de wereldwijde zuivelsector,” aldus Cees ’t Hart. “Sinds de oprichting in 2006, is het Global Dairy Platform uitgegroeid tot een organisatie die wereldwijd actief is. De organisatie beschikt over de unieke capaciteit haar leden bij elkaar te brengen en hun unieke kennis en expertise in te zetten om belangrijke kwesties gezamenlijk aan te pakken. De activiteiten van het GDP helpen de zuivelsector om het verhaal van duurzame zuivel te vertellen. Dit is van groot belang om consumenten over de hele wereld te laten zien dat melk en zuivelproducten lekkere en  natuurlijke voedingsmiddelen zijn en een belangrijk onderdeel van een gezond eetpatroon.”

Cees ’t Hart

Global Dairy Platform
De missie van het Global Dairy Platform, opgericht in 2006, is het op één lijn krijgen en ondersteunen van de zuivelindustrie ter bevordering van duurzame zuivelvoeding.