FrieslandCampina Asia wint de Public Affairs Asia Gold Standard Award 2014

8 december 2014

FrieslandCampina heeft de Public Affairs 2014 Gold Standard Award voor Stakeholder Engagement gewonnen. De onderneming ontving de onderscheiding vanwege haar betrokkenheid bij de ondersteuning van het duurzaamheidsprogramma voor de melkveehouderij in Azië en het creëren van meerwaarde voor alle betrokkenen bij het Dairy Development Programma.

Met het Dairy Development Prorgramma draagt FrieslandCampina bij aan de verdere ontwikkeling van de lokale melkveehouderij in Indonesië, Vietnam, Thailand, Maleisië en Nigeria. Door kennis te delen, het geven van trainingen, het organiseren van uitwisselingsprogramma’s en het helpen bij de ontwikkeling van lokale melkdistributiesystemen, zijn er via het Dairy Development Programma al meer dan 40.000 lokale melkveehouders in Azië geholpen met het op een duurzame wijze verbeteren van hun bedrijf. FrieslandCampina werd samen met drie andere wereldwijd actieve ondernemingen geselecteerd voor de onderscheiding.

Prestigieuze onderscheiding
Ada Wong, Hoofd Public Affairs en Communicatie van FrieslandCampina Azië, nam de Award in ontvangst tijdens de feestelijke bijeenkomst op 4 december in Hong Kong. De Public Affairs Asia Gold Standard Award is een van de meest prestigieuze onderscheidingen in de regio Asia Pacific en een belangrijke maatstaf voor de prestaties op het vakgebied Public Affairs, overheidsrelaties en strategische communicatie.