Mona haalt uit voorzorg Toetjesfeestlepels uit winkels terug

6 november 2014

Uit voorzorg heeft FrieslandCampina Nederland besloten Mona Toetjesfeestlepels alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn van 3 tot en met 9 november 2014 met onmiddellijke ingang uit de winkels terug te halen.

Consumenten die de Toetjesfeestlepels in huis hebben wordt aangeraden deze niet meer te gebruiken, kinderen er niet mee te laten spelen en de Toetjesfeestlepels weg te gooien. De Toetjesfeestlepels voldoen niet aan de kwaliteitseisen, mogelijk kunnen er deeltjes van de lepel afbreken.

De Mona toetjes zelf zijn van goede kwaliteit en kunnen gewoon worden geconsumeerd.

Consumenten met vragen kunnen tussen 09:00 uur en 21:00 uur kosteloos bellen met de FrieslandCampina Consumentenservice telefoonnummer 0800-0765.