FrieslandCampina verwelkomt Olam in Ivoorkust

22 oktober 2014

Op de productielocatie van FrieslandCampina in Abidjan (Ivoorkust) heeft dinsdag 21 oktober 2014 de officiële ceremonie plaatsgevonden om alle ongeveer 80 werknemers te verwelkomen bij FrieslandCampina.

De productiefaciliteit ligt in Abidjan, het economisch centrum van Ivoorkust. Op deze productielocatie worden van lokale verse melk en melkpoeder, gezoete, gecondenseerde melk en geëvaporeerde melkproducten gemaakt, die onder de merknaam ‘Pearl’ worden verkocht op de lokale markt. FrieslandCampina is in West-Afrika op de markt met zuivelproducten onder het merk ‘Bonnet Rouge’.

FrieslandCampina CPEMEA
De zuivelbusiness en de productielocatie van voorheen Olam International zijn nu officieel onderdeel van de business group FrieslandCampina Europa, Midden-Oosten & Afrika business (CPEMEA) met als doel om de positie van FrieslandCampina in het West-Afrika te versterken.