‘Duurzame zuivel: de uitdagingen en ambities van FrieslandCampina’

4 juni 2014

Op dinsdag 10 juni hield FrieslandCampina een bijeenkomst over duurzame zuivel. Bent u benieuwd hoe FrieslandCampina de uitdagingen van duurzaamheid aangaat? Interne en externe experts vertellen wat hun duurzame ambities en resultaten zijn.

Samenvatting
  Integrale versie

Uitdagingen in de wereld
Naar verwachting telt de wereldbevolking in 2050 tussen de 9 en 10 miljard mensen. Voedselvoorziening is voor deze groeiende populatie een enorme uitdaging en heeft implicaties voor mens, dier en voor het milieu. FrieslandCampina wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan het oplossen van drie mondiale uitdagingen: voedsel- en nutriëntenzekerheid voor een snelgroeiende wereldbevolking, de vergrijzing onder de boeren en de verduurzaming van de voedselproductieketens.

http://youtu.be/