FrieslandCampina ontvangt Koning Willem I Prijs 2014

14 mei 2014

Op dinsdagavond 13 mei 2014 ontving Cees ’t Hart, CEO Koninklijke FrieslandCampina N.V., uit handen van Hare Majesteit Koningin Máxima de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens een gala op het hoofdkantoor van De Nederlandsche Bank in Amsterdam.

Cees ’t Hart: “Dat ik namens FrieslandCampina, het bestuur, de leden en de werknemers, deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen, vervult mij met trots. De Willem I Prijs is een blijk van maatschappelijke waardering voor de bijdrage die wij als onderneming leveren aan de Nederlandse economie.”

Koning Willem I Prijs
De Koning Willem I Prijs is de ondernemingsprijs van Nederland en wordt sinds 1958 iedere twee jaar uitgereikt. De prijs is een erkenning en beloning voor goed ondernemerschap, durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen.