FrieslandCampina Domo in Borculo beste leerbedrijf Nederland

15 april 2014

Op 14 april heeft Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,  de Prijs voor het Beste Leerbedrijf uitgereikt aan FrieslandCampina Domo in Borculo. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan het bedrijf dat een onderscheidend opleidings- en stagebeleid heeft ontwikkeld en in de praktijk toepast.

‘FrieslandCampina Domo biedt alle medewerkers een goede en gevarieerde leeromgeving aan met voldoende begeleiding’, aldus het juryrapport.

‘FrieslandCampina leidt continu mensen op in de gehele organisatie. Vast personeel, maar ook tijdelijke medewerkers en uitzendkrachten. De prijs inspireert andere ondernemers en toont het belang aan van het praktijkleren. In het leerbedrijf leren jongeren hun vak kennen. De winnaar van de prijs is een jaar lang ambassadeur voor de leerbedrijven binnen het beroepsonderwijs’, zo luidde de motivering.

Zowel business group director Roelof Joosten als CEO Cees ’t Hart feliciteerden de collega’s in Borculo van harte met dit prachtige resultaat.

Jet Bussemaker en Johan te Morsche (FrieslandCampina Borculo)