Politici op werkbezoek bij FrieslandCampina

3 februari 2014

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht trekken de grote investeringsprojecten van FrieslandCampina in Borculo, Bedum en Beilen aandacht van de landelijke, provinciale en lokale politici.

De activiteiten betekenen een impuls voor de lokale en regionale economie. Voor lokale en landelijke vertegenwoordigers van het CDA (Borculo) en VVD (Bedum) reden om FrieslandCampina te vragen hen in het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, te informeren over de voortgang van deze uitbreidingen en de verwachte positieve effecten voor de lokale economie en werkgelegenheid.

Een delegatie van het CDA trapte vorige week de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart af met een werkbezoek aan de nieuwbouwlocatie in Borculo van het zuivelconcern. Een delegatie van de VVD doet hetzelfde met een werkbezoek aan de productielocatie in Bedum op maandag 3 februari.

Borculo