FrieslandCampina in toonaangevend Indonesisch tv-programma

3 februari 2014

Face2Face, een toonaangevend tv-programma in Indonesië, heeft vorige week een interview uitgezonden met Premier Rutte. Dit naar aanleiding van het bezoek dat hij afgelopen november samen met een omvangrijke Nederlandse handelsdelegatie bracht aan Indonesië.

FrieslandCampina ondertekende bij die gelegenheid een samenwerking voor het Dairy Development Village. Het productieteam kwam speciaal naar Nederland om in die uitzending de kijkers kennis te laten maken met enkele deelnemende bedrijven, waaronder FrieslandCampina. 

Sybren Attema, verantwoordelijk voor het Dairy Development Programma in Azië, geeft uitleg over onze rol en bijdrage aan het project in Indonesië. Naast de productielocatie in Leeuwarden werd ook lid-melkveehouder Gerben Smeenk bezocht omdat hij onlangs op Java was om de Indonesische melkveehouders te helpen hun kennis en kunde over melkveehouderij en melkwinning te verbeteren.

De uitzending is te zien op Youtube.