FrieslandCampina hoofdsponsor DiabeatitRun

1 mei 2014

FrieslandCampina is hoofdsponsor van de DiabeatitRun die op 11 oktober plaatsvindt. Tijdens de tweede editie van dit hardloopevenement voor het Diabetes Fonds trotseren de deelnemers in estafettevorm eerst de 589 traptreden van de Euromast in Rotterdam en lopen vervolgens een dubbele marathon van Rotterdam, dwars door het Groene Hart, naar het Olympisch Stadion in Amsterdam.

De opbrengst van de DiaBeatitRun gaat naar het Diabetes Fonds voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing naar diabetes. Om deel te nemen, werft elke Runner minimaal 500 euro. Daarnaast leveren ook bedrijven een bijdrage.

Meewerken aan de doelstellingen van het Diabetes Fonds is voor FrieslandCampina een logische keuze. Frank van Ooijen, directeur van het FrieslandCampina Institute: “Gezonde voeding en voldoende bewegen dragen bij aan het terugdringen van Diabetes. Iedereen heeft recht op een gezond leven. Daarom werkt FrieslandCampina samen met het Diabetes Fonds.”