FrieslandCampina verkoopt Société Industrielle Fromagère SAS aan Rupp AG

30 september 2013

De Oostenrijkse onderneming Rupp AG en Koninklijke FrieslandCampina hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Société Industrielle Fromagère SAS, een dochteronderneming van FrieslandCampina France SAS.

De transactie betreft de verkoop van 100% van de aandelen van Société Industrielle Fromagère SAS, producent van smeltkaas in het Franse Charmoille. De transactie vindt plaats op 30 september 2013. Het management en de medewerkers (in totaal acht personen) van Société Industrielle Fromagère komen in dienst van de nieuwe eigenaar. Met de overname van Société Industrielle Fromagère SAS zet Rupp in Frankrijk in op groei van de productie en verkoop van kaas als ingrediënt.

De Oostenrijkse onderneming Rupp produceert smeltkaas in alle denkbare vormen en varianten, zowel voor de eindgebruiker als voor verdere verwerking in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast produceert zij kaasingrediënten. De producten van Rupp worden verkocht over de hele wereld.