FrieslandCampina Germany verkoopt regionale merken „Mark Brandenburg“ en „Milchreiter“ aan ODW Frischprodukte

2 september 2013

Met de verkoop per 1 september 2013 van de twee regionale merken “Mark Brandenburg” (melk, boter, yoghurt, kwark en kaas) en “Milchreiter” (yoghurt) concentreert FrieslandCampina Germany GmbH zich op zijn hoofdmerken, waaronder Landliebe, Optiwell en Tuffi.

ODW Frischprodukte heeft in 2010 al de fabriek in Elsterwerda van FrieslandCampina overgenomen, waar producten van het merk “Mark Brandenburg” en “Milchreiter” worden geproduceerd. De distributie van het gehele productaanbod vindt hoofdzakelijk in Brandenburg en Berlijn plaats. FrieslandCampina en ODW Frischprodukte zetten hun samenwerking op het gebied van zuivelproductie ook in de toekomst met vertrouwen voort.

Beide partijen zijn overeengekomen geen uitspraken te doen over contractdetails of verkoopprijs. De verkoop vindt plaats met toestemming van de Duitse mededingingsautoriteit (Bundeskartellamt).
 
Perscontacten:
Sybille Erhardt, PR & Kommunikation
FrieslandCampina Germany GmbH
Tel.: 07131.489.398, E-Mail: presse@frieslandcampina.com