Mona roept op portieverpakking Griesmeelpudding met houdbaarheidsdatum 25.07.13 niet te consumeren

16 juli 2013

De portieverpakkingen (2 x 135 ml) Mona Griesmeelpudding met rode bessensaus voldoet niet aan de kwaliteitseisen. Na productie is deze niet goed gekoeld. Door versneld bederf kan het product een geur- en smaakafwijking krijgen en kan de verpakking opbollen. Mona raadt consumenten aan dit product niet op te eten en weg te gooien.

Alle andere Mona artikelen, de grote 450 ml Mona Griesmeelpudding en Mona Griesmeelpudding portieverpakking met rode bessensaus met andere houdbaarheidsdata, hebben deze afwijking niet en kunnen daarom zonder problemen worden geconsumeerd.

Consumenten die de Mona portieverpakking Griesmeelpudding met rode bessensaus met houdbaarheidsdatum 25.07.13 hebben gekocht, kunnen hun aankoopbedrag terugkrijgen door de kartonnen verpakking van het product op te sturen naar

Mona
Antwoordnummer 1
7500 VB Enschede t.n.v. Mona Griesmeel

o.v.v. de naam van de rekeninghouder, het rekeningnummer en de woonplaats. Een postzegel is niet nodig.

Deze oproep wordt ook gecommuniceerd op www.mona.nl, via Facebook en morgenochtend in een aantal landelijke dagbladen. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met 0800-0229999.