Kapil Garg overleden

16 januari 2013

Met groot leedwezen moeten wij bekend maken dat Kapil Garg, Chief Operating Officer van Koninklijke FrieslandCampina N.V., op 16 januari 2013 in Singapore is overleden. Kapil Garg was al enige tijd ernstig ziek. De laatste weken is zijn toestand snel verslechterd. Kapil Garg is slechts 48 jaar oud geworden en laat een vrouw en drie kinderen na.

Kapil Garg is in 2001 bij FrieslandCampina’s dochteronderneming Frisian Flag Indonesia in dienst getreden. Hij heeft verschillende directiefuncties vervuld binnen FrieslandCampina waaronder managing director van FrieslandCampina Wamco Nigeria. In 2010 is hij benoemd tot COO van Royal FrieslandCampina. Hij was daarmee het eerste niet-Nederlandse executive board lid van FrieslandCampina.

Kapil Garg was binnen en buiten FrieslandCampina een zeer geziene persoonlijkheid. Zijn enorme inzet voor de onderneming, zijn persoonlijke betrokkenheid bij zijn collega’s, zijn gevoel voor humor en zijn doorzettingsvermogen karakteriseren hem.

Ondanks zijn ziekte in het afgelopen jaar bleef Kapil Garg uiterst actief en betrokken bij de besluitvorming binnen de onderneming tot de laatste weken voor zijn overlijden. Wij zullen Kapil’s persoonlijkheid, inspiratie en inzet enorm missen. 

Wij wensen zijn vrouw Ritu en de kinderen Nikhil, Neha en Tara en verdere familie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.