FrieslandCampina haalt 288.059,13 euro op voor de actie 3FM Serious Request!

24 december 2012

Op maandagmiddag is namens FrieslandCampina een cheque met een bedrag van 288.059,13 euro overhandigd aan de dj’s in het Glazen Huis in Enschede door Joost Dijkstra, Brand Manager Campina, Carien de Bas, Marketing PR manager en Maurice Hanegraaf, lid-melkveehouder uit Maren-Kessel.

Campina heeft de Nederlandse consument geactiveerd via de verkoop van speciale 3FM Serious Request actiepakken. In totaal zijn 68 Campina producten omgetoverd to 3FM Serious Request verpakkingen. Ook hebben de supermarktketens Deen, Hoogvliet, Emté, Vomar, Dirk, Bas, Digros, Plus, C1000, Jumbo en Albert Heijn zich met diverse winkelacties ingezet rondom het Campina merk.

FrieslandCampina
De leden-melkveehouders en medewerkers hebben heel veel verschillende acties opgezet en daarmee geld ingezameld. Er zijn kerstkaarten verkocht, sponsor-fietstochten georganiseerd, diverse veilingen gehouden en tal van andere acties opgezet. Een overzicht van de acties kun je terugvinden op www.kominactie.nl/frieslandcampina.

3FM Serious Request
3FM Serious Request heeft dit jaar geld ingezameld voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben. Het Rode Kruis gaat met dit geld medische hulp verlenen bij bevallingen, verloskundigen opleiden, moeders voorlichten, kraamkliniekjes opzetten en nog veel meer. Een belangrijk onderdeel in het terugdringen van babysterfte is goede zorg en begeleiding van aanstaande moeders tijdens de zwangerschap. Advies over gezonde voeding hoort erbij.