FrieslandCampina is dit jaar 1 van de 5 partners die 3FM Serious Request steunt

18 december 2012

In de week van 18-24 december 2012 staat het 3FM Serious Request Glazen huis in Enschede (Nederland). Vanaf begin december vraagt 3FM Serious Request aandacht voor de actie: Let’s hear it for the babies! FrieslandCampina is dit jaar 1 van de 5 partners die 3FM Serious Request steunt. We roepen medewerkers en leden-melkveehouders in Nederland en België op om geld in te zamelen voor de actie.

3FM Serious Request zamelt dit jaar geld in voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben. Iedere zes seconden sterft er ergens op de wereld een baby. Het Rode Kruis gaat medische hulp verlenen bij bevallingen, verloskundigen opleiden, moeders voorlichten, kraamkliniekjes opzetten en nog veel meer. Een belangrijk onderdeel in het terugdringen van babysterfte is goede zorg en begeleiding van aanstaande moeders tijdens de zwangerschap. Advies over gezonde voeding hoort erbij.

Campina houdt eigen acties
Het Campina-merk (waaronder ook Optimel, Vifit, GoedeMorgen!, Boerenland & Yomild) houdt dit najaar een grootschalige landelijke consumentenactie om 50.000 moeders te kunnen helpen. Zie ook www.campina.nl