Royal FrieslandCampina rondt overname IDB Belgium af

10 oktober 2012

Royal FrieslandCampina heeft de overname van IDB Belgium succesvol afgerond. Het bedrijf uit Genk is verpakker van harde en halfharde kazen en verpakt kaas voor een aantal internationale klanten. Het verkoopt ook eindproducten in het eigen land en exporteert naar elf andere landen. Met de overname van het bedrijf breidt FrieslandCampina haar marktpositie met voorverpakte kaas voor zowel retailers als horeca uit.

IDB Belgium wordt onderdeel van FrieslandCampina Cheese, Butter & Milkpowder. Het bedrijf zal onafhankelijk opereren. Het beschikt over een productiefaciliteit met vijftien verpakkingslijnen met een breed assortiment aan verpakkingen en versnijdingsvormen, geraspt of gesneden in blokken, kubusjes of frietjes of in plakken van 15 gram tot 6 kilogram. De fabriek telt circa 160 medewerkers.