Benoemingen Kapil Garg, Freek Rijna en Gregory Sklikas

27 september 2012

Na de fusie van Friesland Foods en Campina in 2009, de integratie van beide ondernemingen en de ontwikkeling van de ondernemingsstrategie route2020, zet FrieslandCampina een volgende stap. Om beter in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de consumentenmarkt worden de activiteiten van Consumer Products wereldwijd met elkaar in lijn gebracht. Daarom worden de verantwoordelijkheden binnen de executive board aangepast. De wijzigingen zullen ingaan vanaf 1 januari 2013.

Kapil Garg (1964), momenteel Chief Operating Officer Consumer Products International, wordt benoemd in de nieuwe functie van Chief Operating Officer Global Categories Management. Hij blijft in die hoedanigheid deel uitmaken van de executive board van FrieslandCampina. Hij wordt verantwoordelijk voor de drie consumentenproductcategorieën:

  1. Dairy Based Beverages;
  2. Infant & Toddler Nutrition;
  3. Branded Cheese.

Verder zal Kapil Garg verantwoordelijk zijn voor shopper marketing en customer development. Zijn standplaats blijft Singapore.

 

Freek Rijna (1955), tegenwoordig Chief Operating Officer Consumer Products Europe, zal binnen de executive board van functie veranderen en Kapil Garg opvolgen. Hij wordt benoemd tot Chief Operating Officer Consumer Products International en verhuist naar Singapore.

 

Gregory Sklikas (1964), momenteel Managing Director FrieslandCampina Hellas, wordt benoemd tot Executive Director Consumer Products Europe. Hij zal rapporteren aan Cees ‘t Hart, Chief Executive Officer en krijgt als standplaats Amersfoort.