Supply Chain team Cheese wint internationale wedstrijd

19 september 2012

Afgelopen vrijdag heeft het supply chain team van Cheese meegedaan aan de wereldfinale van de Fresh Connection in Barcelona. Eerder al had het team de Nederlandse finale gewonnen. Vijf medewerkers van het supply chain team werden beoordeeld op de manier waarop ze via een online internetspel een fictieve organisatie zouden leiden.

De deelnemers hadden allemaal andere rollen en verantwoordelijkheden in deze organisatie. De jury prees de winnaars in het juryrapport om de uitstekende samenwerking in de keten, hun grote inhoudelijke kennis en de manier van beslissingen nemen.

300 teams wereldwijd
René Steur, Adzer Mulder, Rick van de Mortel en Ruud Kloosterman en Chris Mangnus gingen de strijd aan met deelnemers van internationale ondernemingen als Volvo, Mars, Philip Morris en vele anderen. Wereldwijd namen 300 teams deel aan de Fresh Connection.

Samenwerken, actie en communicatie
Tijdens de wedstrijd kunnen deelnemers laten zien hoe ze effectief samenwerken binnen een team, de strategie vertalen in actie en een gestructureerd communicatieproces ontwikkelen.