Commerciële afdelingen FrieslandCampina Benelux in België samengevoegd in Destelbergen

10 november 2011

De commerciële afdelingen van FrieslandCampina Benelux in de vestigingen in Aalter en Bornem in België, onderdeel van de business group Consumer Products Europe, worden in het eerste kwartaal van 2012 samengevoegd in een nieuwe kantoorlocatie te Destelbergen (bij Gent).

Alle marketing- en sales activiteiten van de merken van FrieslandCampina (Campina, Joyvalle, Fristi, Cécémel, Appelsientje en Nutroma) worden samen gebracht op een locatie. Er gaan door de samenvoeging en verhuizing naar een nieuw kantoor geen arbeidsplaatsen verloren. Bij de verhuizing zijn ongeveer 25 medewerkers betrokken die nu in Aalter werken en 15 medewerkers die in Bornem werken.

Het in gebruik nemen van een nieuwe kantoorlocatie heeft geen gevolgen voor de productievestigingen in Aalter en Bornem, waar eerder dit jaar nog grote investeringen werden aangekondigd. In België zijn er vestigingen in Aalter, Sleidinge, Bornem, Lummen en vanaf het eerste kwartaal 2012 ook in Destelbergen.