Piet Boer nieuwe voorzitter coöperatiebestuur en raad van commissarissen FrieslandCampina

31 augustus 2011

Piet Boer is gekozen als nieuwe voorzitter van het bestuur van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. en voorzitter van de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina N.V. Piet Boer volgt per 14 december 2011 de huidige voorzitter van het coöperatiebestuur en de raad van commissarissen Kees Wantenaar op die statutair aftredend en niet hernoembaar is.

Piet Boer is sinds 2010 vicevoorzitter van het bestuur en raad van commissarissen. Hij heeft een melkveehouderijbedrijf in Biddinghuizen.

Kees Wantenaar is voorzitter van het bestuur en van de raad van commissarissen van FrieslandCampina sinds de fusie tussen Friesland Foods en Campina per 31 december 2008 en heeft een melkveehouderijbedrijf in Soest.