Johan Keerberg benoemd tot corporate director procurement FrieslandCampina

18 augustus 2011

Johan Keerberg is in dienst getreden bij FrieslandCampina als corporate director Procurement / CPO met ingang van 1 augustus 2011. Hij rapporteert aan Kees Gielen, chief financial officer, en krijgt als standplaats Amersfoort. Keerberg volgt Jan Jongsma op die is benoemd als CEO bij DMV Fonterra Excipients.

Keerberg heeft bijna twintig jaar ervaring op het gebied van procurement en management consultancy. Hij heeft eerder gewerkt bij McKinsey en Kraft Foods. Bij Kraft Foods heeft hij diverse regionale en globale procurement functies uitgeoefend in Duitsland, de Verenigde Staten en Zwitserland. Keerbergs laatste positie bij Kraft was senior director procurement voor indirect materials & services in Europa.