Gebr. Versteijnen koopt Tilburgse FrieslandCampina locatie

23 april 2010


De vervoersonderneming Gebr. Versteijnen Beheer B.V. en zuivelonderneming FrieslandCampina hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de FrieslandCampina Cheese locatie aan de Jules Verneweg 83-87 te Tilburg aan Gebr. Versteijnen.

De koop betreft de gebouwen en de grond met een oppervlak van ruim 7 hectare. De locatie zal in de loop van 2010 en 2011 in fasen worden overgedragen aan Gebr. Versteijnen. De overdracht zal aansluiten op het verplaatsen in de tweede helft van 2010 van de FrieslandCampina verpakkingsactiviteiten van kaas van Tilburg naar Leerdam en Wolvega en medio 2011 van de kaasproductie naar onder meer Steenderen. FrieslandCampina heeft deze aanpassingen in de organisatie in december 2009 bekend gemaakt.

De Tilburgse vervoersonderneming Gebr. Versteijnen gaat de locatie herontwikkelen voor logistieke doeleinden in combinatie met europees spoorvervoer. In de komende periode worden de mogelijkheden onderzocht of er een combinatie te maken is met de spoorweginfrastructuur die aan de achterzijde van het gehele perceel aanwezig is.