Aalter

FrieslandCampina Aalter beschikt over een afdeling consumentenproducten en industriële producten. In de afdeling industriële producten worden melk en weipoeders geproduceerd voor industriële toelevering. Daarnaast is de productieplant de Europese draaischijf voor de productie van langhoudbare zuivelproducten verpakt in 3-laagse PE flessen, PET, karton en cups.

Aalter

Bornem

FrieslandCampina Bornem produceert langhoudbare (melk-) dranken en cups die verpakt worden in glas, blik en cups.

locaties-belgium-bornem

Destelbergen

De sales- en marketingafdeling van FrieslandCampina in België zijn gevestigd in Destelbergen. Van hieruit gebeurt de commerciële ondersteuning van onze producten en merken.

locaties-belgium-destelbergen

Yoko Cheese

Yoko Cheese is een dochteronderneming van Koninklijke FrieslandCampina N.V. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verpakken van kazen in alle mogelijke verpakkingen en versnijdingsvormen. Daarnaast is Yoko Cheese gespecialiseerd in het verwerken van kazen.

locaties-belgium-yoko-cheese

Lummen

FrieslandCampina Lummen is een toonaangevende Europese specialist in de ontwikkeling, productie en het vermarkten van een uitgebreid assortiment van zuivelproducten. FrieslandCampina heeft immers een leiderspositie in de meeste foodservice markten en is de absolute marktleider in Europa voor slagroom in een spuitbus. Een gespecialiseerde business unit draagt zorg voor de behoeften van onze industriële klanten in de voedingsmiddelenindustrie.